Bakker tekent driejarig contract: 'Ik voel me thuis bij Go Ahead Eagles'

Bakker tekent driejarig contract: 'Ik voel me thuis bij Go Ahead Eagles'

18-06-2022 16:01
9

Go Ahead Eagles-verdediger Justin Bakker blijft in Deventer. De linkspoot, die in september 2020 overkwam van AZ, heeft zijn aflopende contract met drie jaar verlengd.

Bakker komt uit de jeugdopleiding van Ajax en AZ, maar wist bij Jong AZ niet door te breken. Bij Go Ahead speelde hij het afgelopen seizoen twaalf Eredivisie-wedstrijden. "Aan het einde van het seizoen kwam vanuit Go Ahead Eagles de vraag of er van mijn kant interesse was om mijn verbintenis met de club te verlengen", vertelt Bakker op de clubsite. "Daar stond ik zeker voor open, waarna ik een voorstel voor een contractverlenging van drie jaar ontving. Een periode waar veel vertrouwen uit spreekt. Ik voel me thuis bij Go Ahead Eagles."

Wedden

Meer odds

De verdediger hoopt meer in de plannen van Renรฉ Hake voor te komen dan in die van Kees van Wonderen. "Mijn eerste seizoen bij Go Ahead Eagles had ik Jeroen Veldmate voor me. Hij was als aanvoerder een onomstreden basiskracht in de laatste linie. Vervolgens heb ik me tijdens het afgelopen seizoen in de Eredivisie goed kunnen laten zien in de wedstrijden die ik heb gespeeld, vind ik zelf. Ik heb aangetoond dat ik het niveau aankan en wil de komende jaren de volgende stap maken door mezelf tot een vaste basisspeler van Go Ahead Eagles te ontwikkelen."