Lyon paintballt in Nederland, Lacazette wellicht niet naar Kuip na wespenaanval

Lyon paintballt in Nederland, Lacazette wellicht niet naar Kuip na wespenaanval

21-07-2022 19:38
2

Feyenoord hoeft mogelijk geen rekening te houden met Alexandre Lacazette, voor het oefenduel met Olympique Lyon van zondag. De van Arsenal teruggekeerde spits is het slachtoffer geworden van diverse wespensteken.

De ploeg van Peter Bosz is al in Nederland en het mediateam pakt uit met – onder meer – beelden van een paintballactiviteit. Lacazette en Moussa Dembélé zijn op Nederlandse bodem echter belaagd door wespen. Dembélé is aan de beterende hand en kon donderdag weer meetrainen, Lacazette daarentegen is volgens L'Équipe een groot vraagteken voor het bezoek aan De Kuip.

Feyenoord zal zondag vanaf 16.45 uur sowieso niet een Lyon op volle oorlogssterkte treffen, meldt de toonaangevende sportkrant. Maxence Caqueret heeft last van zijn enkel en de eveneens teruggekeerde Corentin Tolisso kan niet spelen wegens een kuitblessure. Eerder op de donderdag werd duidelijk dat L'OL Nicolás Tagliafico voor vier miljoen euro over gaat nemen van Ajax, maar de Argentijn wordt zondag ook nog niet in Rotterdam verwacht.