Slot praat slim om Giménez-verhalen heen en weet niets van Aursnes-bod

Slot praat slim om Giménez-verhalen heen en weet niets van Aursnes-bod

24-07-2022 17:13
25

Arne Slot wilde niets loslaten over de komst van Santiago Giménez, die op weg is naar De Kuip. De Feyenoord-trainer weigerde zich in de kaarten te laten kijken.

Feyenoord is met Cruz Azul dicht bij een akkoord over Giménez, die zondag waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd voor de Mexicaanse club gespeeld heeft. "Blijkbaar heb jij een directe lijn dat je al weet dat de clubs eruit zijn. Voor zover ik weet is dat nog niet zo", lacht Slot bij ESPN. "Ik praat niet over spelers die nog niet onder contract staan bij Feyenoord. Dat levert alleen maar onrust op. Het is duidelijk dat we op zoek zijn naar een spits, omdat Danilo concurrentie moet hebben. Als hij geblesseerd raakt hebben we niemand anders. Dus is het heel hard nodig, maar niet alleen voor die positie."

Als de verslaggever vraagt wat Slot van de speler Giménez vindt, los van of hij nou naar Feyenoord komt of niet, reageert hij: "Ik begin al te lachen, ik vind het zo mooi dat journalisten via een omweg toch iets uit me willen halen. Zoals ik al zei: het is niet gepast om over spelers te praten die niet van ons zijn. Dat doe ik nooit."

Ook rond Fredrik Aursnes en Marcos Senesi speelt het nodige. "Wat betreft Fredrik lees ik dingen, over Marcos heb ik weinig gelezen. Als spelers een goed seizoen hebben gehad en daar zijn er vrij veel, staan ze altijd in de belangstelling van andere clubs. Maar als een speler zonder aflopend contract weg wil, zal ook Feyenoord er iets van moeten vinden. Concreet is er op dit moment niets bekend. Zolang dat zo is, heeft het weinig zin om over geruchten te praten."