Sneijder geniet van Veerman: 'Ik houd hier van, maar het is wel gevaarlijk'

Sneijder geniet van Veerman: 'Ik houd hier van, maar het is wel gevaarlijk'

17 augustus - 07:41
26

Wesley Sneijder genoot van het interview van Joey Veerman na afloop van het uitduel van PSV bij Rangers FC. De middenvelder was vol vertrouwen, maar de recordinternational van Oranje ziet daar ook een gevaar in.

Veerman oordeelde dat PSV 'misschien wel had moeten winnen' en dat de Eindhovenaren de Schotten volgende week zullen 'pakken'. "Dat klopt niet, een gelijkspel vind ik een terechte uitslag", reageert Jan Boskamp, waarna Sneijder wel de instelling van de Volendammer looft. "Ja, natuurlijk. Ik houd hier van. Gewoon die bluf en laat ze maar komen. Maar waar het op gebaseerd is..."

"Je zit natuurlijk in de emotie net na zo'n wedstrijd", vervolgt de voormalig spelmaker. "Spelers hebben het heel anders beleefd dan wij het hebben gezien. Dan roep je weleens wat en heb je zo'n gevoel van: we waren eigenlijk beter de tweede helft, dus volgende week appeltje eitje. Maar het dan ook nog roepen en uitspreken, is wel gevaarlijk. Ik vind het heerlijk. Je zag aan hem dat hij het liefst gelijk terugvliegt en morgen die wedstrijd in Eindhoven speelt."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie