'Transferperiode voor Feyenoord ten einde: teller stokt op 15 zomeraanwinsten'

'Transferperiode voor Feyenoord ten einde: teller stokt op 15 zomeraanwinsten'

31-08-2022 17:25
109

Feyenoord lijkt zich niet meer te gaan roeren op de transfermarkt. De Rotterdammers bekeken de mogelijkheden om nog een vervanger van Fredrik Aursnes te halen, maar ziet daar nu van af. Dat meldt Voetbal International.

Volgens het weekblad is er bij Feyenoord vertrouwen in de huidige selectie die trainer Arne Slot tot zijn beschikking heeft. Ramiz Zerrouki werd lang in verband gebracht met een overstap naar De Kuip, maar FC Twente zat tot op heden te hoog in de boom. Daarmee lijkt zijn komst van de baan.

Feyenoord heeft een bijzonder drukke transferzomer achter de rug. Ezequiel Bullaude was dinsdag in principe de laatste aanwinst. Verder kwamen in augustus ook aanvaller Igor Paixão en verdedigers Fredrik Björkan, Marcos López en David Hancko naar De Kuip.

Eerder kwamen ook Quinten Timber, Javairô Dilrosun, Santiago Gimenez, Sebastian Szymanski, Mats Wieffer, Danilo Pereira, Mohamed Taabouni, Oussama Idrissi, Jacob Rasmussen en Timon Wellenreuther naar Feyenoord. Daarmee staat de teller op vijftien zomeraanwinsten.