'Onvolwassen' Mbappé krijgt wind van voren: 'Hij plaatst zichzelf zelfs boven PSG'

'Onvolwassen' Mbappé krijgt wind van voren: 'Hij plaatst zichzelf zelfs boven PSG'

11-10-2022 12:58
33

Kylian Mbappé krijgt de wind van voren in Frankrijk. De aanvaller van Paris Saint-Germain zou teleurgesteld zijn, omdat bepaalde beloftes van de clubleiding niet zijn nagekomen. Volgens oud-international Emmanuel Petit moet Mbappé dat uit zijn hoofd zetten.

"Ik vind dat hij zich de laatste tijd steeds meer focust op dingen die niet over voetbal gaan", zegt de wereldkampioen van 1998 bij RMC Sport. PSG zou Mbappé bij zijn contractverlenging onder meer hebben beloofd dat er een nieuwe topspits zou komen, maar dat gebeurde niet. "Natuurlijk hoor ik de geruchten ook, maar ik wil hem adviseren: Kylian, word volwassen, dat is het leven."

Petit, oud-speler van Arsenal en Chelsea, gaat verder: "Hij irriteert echt iedereen nu. Hij maakt het altijd persoonlijk. Hij plaatst zichzelf zelfs boven de club. Is alles wat er de afgelopen maanden is gebeurd hem naar het hoofd gestegen? Bij AS Monaco was hij echt heel anders. Ik vind het heel jammer." Ondanks de onrust was Mbappé in twaalf wedstrijden al goed voor elf doelpunten.