PSG-trainer na Mbappé-geruchten: 'Wie is er geholpen? Wij niet in ieder geval'

PSG-trainer na Mbappé-geruchten: 'Wie is er geholpen? Wij niet in ieder geval'

12-10-2022 10:25 Laatste update: 12:13
7

PSG-trainer Christophe Galtier heeft na afloop van de Champions League-wedstrijd tegen Benfica gereageerd op de Mbappé-geruchten die dinsdag naar buiten kwamen. De sterspeler zou PSG willen verlaten nadat hem beloftes zijn gedaan die niet zijn nagekomen.

"Ik weet van niets. Alles wat ik weet, is dat een gerucht een verhaal is geworden en het inmiddels bijna als een feit wordt gezien", zei Galtier na afloop van het 1-1 gelijkspel op de persconferentie. "Ik vond het heel verrassend dat zo'n verhaal net voor zo'n grote wedstrijd naar buiten kwam. Wie is er geholpen met zo'n gerucht? Wij niet in ieder geval."

De man op wie alle ogen gericht waren dinsdagavond opende 'gewoon' de score door een penalty te benutten. "Ik heb niets ongewoons gezien in de voorbereiding van Kylian op de wedstrijd en hij speelde op een hoge intensiteit", aldus Galtier. "Het gerucht heeft onze voorbereiding in ieder geval niet verstoord."

Mbappé verlengde afgelopen zomer zijn contract bij de Parijzenaren, nadat hij maandenlang aan een overstap naar Real Madrid werd gelinkt. Bepaalde beloftes zouden hem hebben overtuigd, maar die zijn volgens de geruchten niet nagekomen door de club.