Buitenspel: Sneijder bereikt Ihattaren, tweetal samen gespot op tribune

Buitenspel: Sneijder bereikt Ihattaren, tweetal samen gespot op tribune

05-11-2022 16:22 Laatste update: 16:23
105

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Sneijder met Ihattaren gespot
Het lijkt Wesley Sneijder gelukt om contact te krijgen met Mohamed Ihattaren. René van der Berg, werkzaam bij RTV Utrecht en ESPN, deelt een foto van het tweetal op een tribune. Sneijder en Ihattaren zijn aanwezig bij AZSV - DHSC, een wedstrijd in de vierde divisie. DHSC is de amateurclub van Sneijder.

De timing is wel opvallend, aangezien Sneijder eerder deze week aangaf Ihattaren graag te helpen. "Hem terug laten gaan naar Juventus is ook geen optie. Ik heb ook begrepen dat hij niet helemaal fit is. Nou, daar maken ze in Italië geen tijd voor. Ik heb hem al aangeboden om met hem aan de slag te gaan, maar dat blijf ik niet roepen. Hij kan me bellen. Ik hoop dat hij zich gaat beseffen dat het nu moet", zei hij bij Veronica Offside.

Het verhaal is bekend: Ajax heeft de koopoptie niet gelicht, waardoor Ihattaren in principe begin januari terugkeert naar Turijn.