'Álvarez en Berghuis trappen erin, Klaassen lijmt zich vast: het is echt sneu'

'Álvarez en Berghuis trappen erin, Klaassen lijmt zich vast: het is echt sneu'

06-11-2022 19:20
235

De vele opstootjes tijdens Ajax-PSV én de ruzie na het laatste fluitsignaal zijn volgens Kenneth Perez 'echt sneu'. Het liep uit de hand toen André Ramalho de Eindhovense zege voor de neus van Edson Álvarez vierde.

Álvarez liet dat niet over zijn kant gaan en wilde Ramalho aanvliegen. Daarop bemoeiden talloze spelers op het veld en vanaf de bank met het opstootje. "PSV mag toch wel juichen voor een zeer belangrijke overwinning?", vraagt Perez zich af in de studio van ESPN. "Ramalho is superblij. Hij juicht uitbundig en wat uitdagend. Álvarez en Berghuis trappen er dan in. Die waren nog gefrustreerd omdat Ajax eigenlijk nergens is geweest."

Wedden

Meer odds

Ook Davy Klaassen liet zich niet onbetuigd. Hij duwde zijn hoofd secondenlang tegen dat van Ramalho aan. "Klaassen gaat zich hier vastlijmen aan Ramalho", zegt Perez met een knipoog. "De een is dan stoerder dan de ander, uiteindelijk gebeurt er nooit wat. Hou me tegen, hou me tegen, roepen ze dan. Het is echt sneu."

Arnold Bruggink vindt het gedrag van Ramalho en andere PSV'ers onnodig. "Als je wint, ben je natuurlijk blij. Maar je hoeft het er niet nog een keer in te wrijven bij je tegenstander, want dan krijg je een reactie. Maar, het is wel lekker", besluit de oud-PSV'er lachend.