Club Brugge slaat flater in Belgische beker: Ik ga niet spreken over een crisis

Club Brugge slaat flater in Belgische beker: "Ik ga niet spreken over een crisis"

22-12-2022 09:05
7

Club Brugge heeft zich woensdag geblameerd in de Belgische beker. De topclub ging in eigen huis met 1-4 onderuit tegen STVV. Trainer Carl Hoefkens is niet blij.

Noa Lang, die met het Nederlands elftal actief was op het WK in Qatar, zorgde na zeventien minuten spelen wel nog voor de 1-0 voor Club Brugge, dat daarna vier goals om de oren kreeg. En dus zit het bekeravontuur er alweer op voor Club Brugge.

Teleurstellend is ook dat de club vierde staat in de Jupiler Pro League. "Wanneer je als Club Brugge zijnde met 1-4 thuis verliest in een competitie waarvan je een doel hebt gemaakt, zorgt dat alles behalve voor een leuke sfeer. Ik ga niet spreken over een crisis. Dan kijk ik vooral naar de manier waarop wij trainen en werken: die is goed", zegt Hoefkens tegen Het Laatste Nieuws.

"Dat zag je in de openingsfase. De dingen waarop we getraind hebben, die kwamen eruit. Alleen op moment dat de druk hoger wordt na tegengoals, dan is het van moeten en daar hebben we problemen mee. Daarin moeten we stappen zetten om dezelfde kwaliteit te behouden."