Spel op de wagen, FC Twente bevestigt Feyenoord-interesse: 'Het is vervelend'

Spel op de wagen, FC Twente bevestigt Feyenoord-interesse: 'Het is vervelend'

05-01-2023 10:32 Laatste update: 11:36
327

Feyenoord wil zich deze winter gaan versterken met Ramiz Zerrouki. Jan Streuer, technisch directeur bij FC Twente, bevestigt dat de Stadionclub zich in Enschede heeft gemeld.

Door de blessure van Quinten Timber is Feyenoord op zoek naar een centrale middenvelder. Afgelopen zomer probeerden de Rotterdammers Zerrouki al in te lijven, al hield Twente destijds zijn poot stijf. Deze winter keert Feyenoord terug voor de controleur. "Klopt, maar ik ga er verder niet op reageren", bevestigt Streuer de interesse tegenover VoetbalPrimeur.

"We willen optimaal presteren en daar helpt dit niet bij zo vlak voor de herstart. Het is vervelend", vervolgt de technisch directeur bij RTV Oost. Streuer hoopt te behouden. "Maar we zitten niet in de situatie dat we moeten verkopen." Het is niet duidelijk hoe hoog het prijskaartje van Zerrouki is, al namen de Tukkers afgelopen zomer geen genoegen met een bedrag rond de acht miljoen euro.

Onduidelijk is hoelang het herstel van Timber in beslag gaat nemen. Momenteel beschikt Feyenoord over Mats Wieffer en Noah Naujoks voor de positie naast Orkun Kökcü, al heeft Lutsharel Geertruida voor de winterstop ook een aantal wedstrijden voor de verdediging gespeeld.