Blind reageert na officieus Bayern-debuut: 'Lastig om te zeggen waar ik nu sta'

Blind reageert na officieus Bayern-debuut: 'Lastig om te zeggen waar ik nu sta'

14-01-2023 11:59
90

Daley Blind maakte vrijdagavond in het spectaculaire oefenduel met RB Salzburg (4-4) zijn officieuze debuut voor Bayern München. De verdediger laat na afloop weten 'klaar te zijn' voor de herstart van de Bundesliga

Blind, die als wisselspeler begon, kwam na ongeveer een uur spelen binnen de lijnen. Hij had een bijdrage aan het vierde doelpunt van Der Rekordmeister, dat gemaakt werd door Mathys Tel. 

Na de wedstrijd blikte hij in gesprek met fanaccount iMiaSanMia kort terug op zijn eerste minuten voor de Duitste grootmacht. "Het is nog lastig om te zeggen waar ik nu sta." Blind laat weten dat het trainingskamp van Bayern in Qatar goed is geweest voor de binding met zijn teamgenoten. "Dat heeft me zeker geholpen. Ik heb mijn medespelers leren kennen. Ik voel me klaar voor wat komen gaat."

Komende vrijdag gaat voor Bayern de Bundesliga weer van start. Dan staat voor de landskampioen het uitduel met RB Leipzig op het programma. Leipzig staat momenteel derde en heeft drie punten minder dan de koploper.