Meulensteen zag rol bij Ajax wel zitten, maar geen optie voor Australische bond

Meulensteen zag rol bij Ajax wel zitten, maar geen optie voor Australische bond

26 januari - 18:50 Laatste update: 18:53
36 Reacties

Tim van Duijn

Ajax wilde René Meulensteen binnenhalen als assistent van Alfred Schreuder, maar de 58-jarige trainer uit Beugen komt niet naar Amsterdam. De Australische bond ziet een dubbelrol niet zitten.

Meulensteen is assistent van de Australische bondscoach Graham Arnold en zou die baan kunnen combineren met de rol van assistent bij Ajax. Meulensteen voerde daar gesprekken over met de Amsterdamse clubleiding en had zelf wel oren naar een dubbelrol, maar de Australische bond en bondscoach Arnold zien dat minder zitten. En dus lijkt het er niet op dat Meulensteen Schreuder zal gaan assisteren.

Zoals naar buiten gebracht door Voetbal International, De Telegraaf en het Algemeen Dagblad hoopt Ajax wel John Heitinga te kunnen strikken. Hij is op dit moment nog hoofdtrainer van Jong Ajax, maar kan promotie maken. Naar alle waarschijnlijkheid gaat het ten koste van Michael Reiziger en Matthias Kaltenbach. Kaltenbach is door Schreuder naar Ajax gehaald, maar wordt niet door iedereen binnen de selectie gewaardeerd.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie