Teleurstelling voert boventoon bij debutant Hazard: 'Kwam erg veel extra tijd bij'

Teleurstelling voert boventoon bij debutant Hazard: 'Kwam erg veel extra tijd bij'

5 februari - 17:16 Laatste update: 18:41
30

Thorgan Hazard baalt dat hij bij zijn debuut voor PSV uiteindelijk niet de winnende goal maakte. De onlangs overgekomen Belg maakte met een mooie goal de 2-0, maar zag zijn doelpunt teniet gedaan worden door twee goals van Alireza Jahanbakhsh.

Hazard was in ieder geval wel blij met zijn doelpunt. “Het maken van goals is mijn werk natuurlijk”, vertelde de Belgische aanvaller na afloop tegen ESPN. "Als ik daarmee het team kan helpen dan doe ik dat natuurlijk heel graag. Zo’n bal schiet ik normaal gesproken in de andere hoek, maar ik had nu het gevoel dat hij hier moest komen. Ik ben heel blij omdat deze goal belangrijk was vandaag. Daarnaast was het ook een mooi moment voor mij."

Toch overheerst de teleurstelling bij Hazard na het 2-2 gelijkspel tegen Feyenoord. "We willen deze wedstrijd natuurlijk winnen, want we stonden te verdedigen als een team. Met een man minder wordt het wel een stuk moeilijker, omdat ze ook veel druk zetten. Ik vond ook dat er veel extra tijd bijkwam en daardoor kunnen ze die goal nog maken."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s