'Fati ziet teksten vader als hij wakker wordt: Barcelona-aanvaller is boos'

'Fati ziet teksten vader als hij wakker wordt: Barcelona-aanvaller is boos'

29 maart - 18:44
22

Ansu Fati is allerminst blij met de uitspraken van zijn vader over een eventueel vertrek bij FC Barcelona. De aanvaller werd wakker en zag daarna dat zijn vader wat geroepen had. 

"Als het aan mij ligt, dan zou ik hem weg halen bij Barça, maar hij wil hier verder. Als vader ben ik zo boos. Het stoort me dat Ansu zo weinig minuten maakt. We hebben het over de nummer tien van Barça, een international van het Spaanse elftal en een jongen die La Masia doorliep."

"Voordat hij geblesseerd raakte was Ansu basisspeler in een team met Messi, Griezmann en Suárez. Ik zei tegen technisch directeur Mateu Alemany: hij is je visitekaartje, degene die nummer tien durfde over te nemen van Messi", zei Fati senior onder meer.

Volgens Relevo is Fati allesbehalve blij met de teksten van zijn vader. De aanvaller wist niet dat hij iets in de Spaanse media zou zeggen en is dan ook zeer verrast. Fati is zelfs boos, omdat hij liever uit de publiciteit blijft en er een nieuwe El Clásico voor de deur staat, waardoor er mogelijk onnodig olie op het vuur gegooid wordt. Mogelijk volgt er zelfs een statement om zich te distantiëren van de teksten van zijn vader.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie