'Manchester United krijgt reusachtige concurrentie in strijd om gewilde Frimpong'

'Manchester United krijgt reusachtige concurrentie in strijd om gewilde Frimpong'

06-04-2023 18:35 Laatste update: 18:42
40

Erik ten Hag is met Manchester United niet de enige grote bewonderaar van Jeremie Frimpong, meldt Fabrizio Romano. De Nederlandse wingback zou ook hoog op het verlanglijstje staan van Bayern München en FC Barcelona.

Manchester United zou Frimpong sinds oktober al volgen en lijkt op dit moment de meest serieuze optie voor de Nederlander. Bayern München zit namelijk nog met de kwestie rond Joao Cancelo in de maag. De Portugees is gehuurd van Manchester City met een optie tot koop, maar de club weet nog niet of ze hier ook gebruik van willen maken. Barcelona zit zoals al langer bekend met de regels rond Financial Fair Play.

Toch hebben Bayern en Barcelona wel gesprekken gevoerd met de zaakwaarnemer van de Nederlandse rechtsback. Of het ook van een serieus bod gaat komen is dus nog afwachten. Onlangs werd Frimpong niet opgenomen in de selectie van Ronald Koeman bij Oranje. Volgens de bondscoach was zijn verdediging niet goed genoeg, maar er zijn dus genoeg Europese topclubs die dat op de koop toenemen.