'Ik ben blij met het respect dat ik van de Feyenoord-supporters heb gekregen'

'Ik ben blij met het respect dat ik van de Feyenoord-supporters heb gekregen'

13-04-2023 21:47 Laatste update: 23:22
20

Georginio Wijnaldum is blij met de manier waarop hij ontvangen is door de fans van Feyenoord. De Oranje-international voelde dat hij respect kreeg, terwijl dat in het verleden wel anders was.

Wijnaldum doorliep een deel van de jeugdopleiding van Feyenoord en maakte ook naam in Rotterdam. Toen hij naar PSV vertrok, werd dat hem echter niet in dank afgenomen door de Rotterdamse fans. Donderdag keerde Wijnaldum met AS Roma weer even terug in De Kuip en zijn overstap naar Eindhoven lijkt hem vergeven te zijn. "Ik vond het natuurlijk jammer dat ik niet begon, maar ik ben natuurlijk wel blij dat ik mocht invallen en de tweede helft kon spelen", begint Wijnaldum na afloop bij ESPN.

Wedden

Meer odds

"Ik ben ook blij met het respect dat ik van de Feyenoord-supporters kreeg. Twaalf jaar geleden was het natuurlijk anders toen ik terugkwam in Rotterdam", zegt Wijnaldum, die Feyenoord nog altijd een warm hart toedraagt. "Dat was goed, maar ik had de wedstrijd wel liever gewonnen. Het is nu zeker minder genieten. Als je verliest is het altijd minder. Ondanks dat ik tegen Feyenoord speel, wil ik gewoon winnen. Dat is jammer genoeg niet gebeurd."

De geboren Rotterdammer ziet dat Feyenoord met enig fortuin kon winnen van Roma. "Ik weet niet of ik de goal echt een kans kan noemen, van buiten de zestien. Het schot van Wieffer belandde met een stuit in de goal. Ik denk wel dat Feyenoord de gelukkige was vandaag."