Zaakwaarnemer Szymanski: 'Hij wil zeker niet terug, Feyenoord schot in de roos'

Zaakwaarnemer Szymanski: 'Hij wil zeker niet terug, Feyenoord schot in de roos'

22-04-2023 13:35
150

De kans dat Sebastian Szymanski terugkeert bij zijn club Dinamo Moskou is erg klein. Dat vertelt zijn zaakwaarnemer Mariusz Piekarski in het Poolse tv-programma Bez Sciemy. Feyenoord zou de middenvelder nog steeds graag definitief over willen nemen.

"Sebastian is zelf erg blij met deze huurtransfer", vertelt zijn zaakwaarnemer bij de Poolse show. "Tot nu toe is deze huurdeal een schot in de roos gebleken. Nu de competitie zijn einde nadert, voeren we meer en meer gesprekken. Normaal gesproken is Szymanski eigendom van Dinamo Moskou natuurlijk, maar hij wil niet terug." Eerder liet de Poolse middenvelder zelf al doorschemeren dat zijn huurtransfer in eerste instantie kwam door de oorlog die Rusland voert.

Ook de FIFA kan Feyenoord nog een handje helpen met het veranderen van de regels. De bond kan buitenlandse spelers transfervrij laten vertrekken uit Rusland en Oekraïne, net als dat gebeurde bij het uitbreken van de oorlog. Omdat de situatie nog niet radicaal beter is geworden in de oorlog, kan het zijn dat Feyenoord een goedkope slag kan slaan bij Szymanski.