AZ krijgt ongevraagd advies van Klopp over West Ham: 'Daarin zijn ze echt top'

AZ krijgt ongevraagd advies van Klopp over West Ham: 'Daarin zijn ze echt top'

25-04-2023 17:14
27

Liverpool-trainer Jürgen Klopp heeft een analyse losgelaten over de toekomstige tegenstander van AZ, West Ham United. De Duitse trainer speelt woensdag een uitwedstrijd tegen The Hammers en heeft zich dus al verdiept in het spel van de halve finalist van de Conference League.

Voor Klopp steekt er één kwaliteit echt uit bij de ploeg van trainer David Moyes. "West Ham United is echt top, top, top wat spelhervattingen betreft", vertelt Klopp in zijn laatste persconferentie. "We moeten daarop voorbereid zijn. De bal zal soms stil liggen, dus we moeten daar klaar voor zijn", luidt het oordeel van de Duitse oefenmeester. 

West Ham United kent nog een moordend programma voordat AZ voor het eerst op bezoek komt. Eerst wacht dus de confrontatie met Liverpool in eigen huis, maar daarna treffen ze achtereenvolgens Crystal Palace, Manchester City en Manchester United. Inmiddels staat de ploeg van David Moyes zes punten boven de degradatiestreep en de Conference League is de enige prijs waar The Hammers nog kans op maken.