'Nieuws voor Feyenoord: Spurs hakt knoop door en zet in op komst topkandidaat'

'Nieuws voor Feyenoord: Spurs hakt knoop door en zet in op komst topkandidaat'

05-05-2023 16:33
79

Tottenham Hotspur heeft de knoop doorgehakt: Spurs gaat de komende weken alles op alles zetten om Julian Nagelsmann aan te stellen als nieuwe manager. Het betekent dat de interesse in Feyenoord-trainer Arne Slot is afgenomen.

Spurs zit met de handen in het haar. Na het vertrek van Antonio Conte in maart werd Cristian Stellini aangesteld als interim, maar laatstgenoemde werd na een handje vol wedstrijden alweer op straat gezet wegens tegenvallende resultaten. Ryan Mason maakt het seizoen af. Intussen gaat de clubleiding van Tottenham samen met eigenaar Daniel Levy er alles aan doen om Nagelsmann vast te leggen, meldt de Duitse tak van Sky Sports.

Het is nog geen zekerheid dat de Duitser in Noord-Londen aan de slag gaat. Naar verluidt is Nagelsmann nog niet overtuigd door Spurs, mede door het ontbreken van een technisch directeur. Daarnaast verlangt de 35-jarige oefenmeester duidelijkheid over de mogelijkheden op de transfermarkt komende zomer. Het ligt in de lijn der verwachting dat een akkoord nog wel even op zich laat wachten, klinkt het.

Mocht Nagelsmann bij Spurs aan de slag gaan, heeft Slot een optie minder. Over belangstelling hoeft de Feyenoord-trainer niet te klagen. Meerdere Premier League-clubs jagen naar verluidt op zijn handtekening.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!