Stewart op de tribune bij Volendam: 'Hij kan een waardevolle aanvulling worden'

Stewart op de tribune bij Volendam: 'Hij kan een waardevolle aanvulling worden'

05-05-2023 21:06
112

Carel Eiting is bezig aan een sterk seizoen en is volgens Hedwiges Maduro klaar voor een stap omhoog. Directeur voetbalzaken van PSV, Earnest Stewart, zit vrijdag op de tribune om de spelers van RKC Waalwijk en FC Volendam te bekijken.

Maduro analyseert de waarde van Eiting tijdens de rustanalyse in het duel met RKC. "Ik denk dat hij wel klaar is voor een volgende stap, naar een iets hoger niveau qua team", stelt Maduro op ESPN. "Een middenmoter in de Eredivisie, tegen de sub-top aan, net daaronder."

Stewart zit op de tribune, mogelijk om naar versterkingen voor PSV te kijken. Volgens Maduro zou Eiting niet eens misstaan in Eindhoven. "Dat is denk ik wel een interessante speler voor PSV. Als je zo belangrijk bent voor je ploeg en je hebt een wapen met je trap. Hij is vrij jong, Nederlands en aanvoerder. Hij kan wel een heel waardevolle aanvulling worden", besluit Maduro.

Eiting doorliep de jeugdopleiding bij Ajax, maar werd uiteindelijk te licht bevonden voor de hoofdmacht van de Amsterdammers. Via KRC Genk en Huddersfield Town kwam de middenvelder in 2022 transfervrij bij FC Volendam terecht.