'Feyenoord bereikt akkoord met Szymanski: afronding transfer nog ver weg'

'Feyenoord bereikt akkoord met Szymanski: afronding transfer nog ver weg'

08-05-2023 13:18
119

Feyenoord maakt werk van Sebastian Szymanski, meldt 1908. De Poolse middenvelder, gehuurd van Dinamo Moskou, speelt mogelijk ook volgend seizoen in De Kuip.

Feyenoord zou een persoonlijk akkoord hebben bereikt met Szymanski. Witte rook is er nog niet: eerst moeten de Rotterdammers eruit zien te komen met Dinamo Moskou en nog meer hobbels nemen. Feyenoord heeft een optie tot koop van tien miljoen euro, maar wil Szymanski nog een jaar huren.

Eén van de complicerende factoren is het uitblijven van duidelijkheid van de FIFA. Buitenlandse spelers die uitkomen in de Russische en Oekraïense competitie kregen door de oorlog een vrijgeleide, maar het is de vraag hoe lang de situatie zo blijft. Feyenoord en het kamp-Szymanski zien desondanks kansen.

"Ik heb het super naar mijn zin. Het zou mooi zijn als ik mag blijven", zei Szymanski onlangs tegen PANNA! Magazine. Hij speelde dit seizoen 37 wedstrijden voor Feyenoord, waarin hij goed was voor tien goals en zeven assists. Szymanski ligt nog drie jaar vast bij Dinamo Moskou, maar wil niet meer terug.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!