AZ mist linkerflank in Europa en rekent op ingeving van Pavlidis in topduel

AZ mist linkerflank in Europa en rekent op ingeving van Pavlidis in topduel

11-05-2023 10:30

ADVERTORIAL - AZ staat donderdag in de halve finale van de Conference League voor de volgende uitdaging en treft West Ham United. De Alkmaarders kunnen niet over Milos Kerkez, Jesper Karlsson en Dani de Wit beschikken en zullen vooral gevaar moeten stichten met Vangelos Pavlidis. 

Pavlidis en de Conference League blijken tot dusver een gouden combinatie. Waar Cyriel Dessers vorig seizoen bij Feyenoord als mister Conference League werd bestempeld, is het deze keer de beurt aan de Griek. De spits wist in vijf wedstrijden al vijf keer te scoren in het toernooi en kan tegen West Ham zelfs gedeeld topscorer worden. 

West Ham wist zondag nog van Manchester United te winnen en zal in eigen huis als favoriet worden gezien. AZ rekende echter ook met SS Lazio af, de huidige nummer drie van Italië. Weet Pavlidis zijn zesde treffer van het toernooi te maken en scoren beide ploegen? Dan pak je bij bookmaker JACKS.NL maar liefst 5.30 keer je inleg!

Bovendien kan je bij JACKS.NL ook elke week vier Profit Boosts van 10% vrijspelen voor Nederlands voetbal! Stort €20 bij de bookmaker en vergroot je winst voor de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en Jack's League! Meer informatie is hier te vinden. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.