'Premier League volgende bestemming Becker: vraagprijs 15 tot 20 miljoen'

'Premier League volgende bestemming Becker: vraagprijs 15 tot 20 miljoen'

16-05-2023 12:15 Laatste update: 14:13
36

Sheraldo Becker geniet interesse uit de Premier League. De 28-jarige aanvaller van Union Berlin wordt volgens Sky Sports gevolgd door zowel Fulham, West Ham United als promovendus Burnley

Becker is dit seizoen een van de uitblinkers bij Union, dat een goed seizoen doormaakt. De pijlsnelle aanvaller had afgelopen zaterdag met twee goals en twee assists nog een groot aandeel in de 4-2 overwinning op SC Freiburg. Zijn totaal vijzelde hij daarmee op naar elf treffers en zeven assists, een aantal dat ook in de Premier League niet onopgemerkt is gebleven. 

Sky Sports weet dat Fulham, West Ham United en Burnley interesse hebben. Laatstgenoemde keerde onlangs aan de hand van manager Vincent Kompany terug naar de Premier League. Naar verluidt verlangt Union tussen de vijftien en twintig miljoen euro voor Becker, die open zou staan voor een overstap naar Engeland. 

Een overgang naar de Premier League zou voor Becker een groot persoonlijk succes zijn. De international van Suriname speelde in de jeugdopleiding van Ajax, waarna hij via PEC Zwolle en ADO Den Haag uiteindelijk bij Union belandde.