Pavlidis tussen vechtpartijen op tribune: 'Ik ben Grieks, dan is het wel anders'

Pavlidis tussen vechtpartijen op tribune: 'Ik ben Grieks, dan is het wel anders'

19-05-2023 12:38 Laatste update: 15:32
32

Vangelis Pavlidis vindt dat zijn ploeg trots mag zijn op de wedstrijden tegen West Ham United in de Conference League. Dat vertelt de Griek na de uitschakeling tegen Voetbal International. Wel baalt hij flink van het verdedigende spel dat West Ham op de mat legde.

"Er was één ploeg die wilde voetballen en één ploeg die een voorsprong kwam verdedigen", zag Pavlidis het spel van West Ham United. "Elke dag staat bij AZ in het teken van groei en deze Europese campagne was daarvan een mooi voorbeeld. We stonden verdiend in de halve finale en hebben lang mogen hopen op nog méér. Je kunt uitgeschakeld worden door een grote club met veel meer financiële mogelijkheden. Maar we hebben laten zien dat AZ óók een grote club is."

Na het duel eindigde het naar voor iedereen, toen de fans van AZ de familieleden van de West Ham-spelers aanvielen. Pavlidis sprong ook tussen de gevechten. "Ik ben erheen gegaan om te zeggen dat ze moesten stoppen en terug naar hun vak moesten gaan. De emoties liepen te hoog op. Normaal gesproken gedragen onze fans zich niet op deze manier. Helaas gebeuren dit soort dingen in het voetbal. Ik ben natuurlijk Grieks dus dan is het misschien anders."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!