Steijn accepteert vertrek van 'goede speler en fijne vent': 'Soms loopt het zo'

Steijn accepteert vertrek van 'goede speler en fijne vent': 'Soms loopt het zo'

22-05-2023 12:42
19

Er is geen weg meer terug: Mica Pinto vertrekt na dit seizoen bij Sparta Rotterdam. Dat zegt de verdediger na afloop van het gewonnen duel met Cambuur (4-1) voor de camera van ESPN. Maurice Steijn had het graag anders gezien.

Sparta en Pinto hebben met elkaar gesproken, maar de partijen kwamen niet tot een akkoord. Sindsdien speelt de Luxemburger de sterren van de hemel. "De club heeft een andere visie. Dat respecteer ik. Ik ga nu gewoon lekker genieten tot het einde", vertelt hij.

De vleugelverdediger heeft een 'speciale connectie' met de fans. "Ik zal ook niet terugkeren als speler, maar als supporter." Zijn toekomst is verder nog ongewis, vertelt Pinto. "Ik weet nog niet of ik in Nederland blijf."

Steijn had ook volgend seizoen een beroep willen doen op Pinto, maar neemt zijn verlies. "Ik heb vanaf dag één aangegeven dat ik heel graag wil dat hij blijft. Buiten het feit dat het een goede speler is, is het een fijne vent om mee te werken. Maar soms loopt het zo en kun je niks anders doen. Als de club er financieel niet uitkomt moet ik me er helaas bij neerleggen."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!