'Heel slim, maar ik heb het gevoel dat Slot graag naar Tottenham had gewild'

'Heel slim, maar ik heb het gevoel dat Slot graag naar Tottenham had gewild'

28-05-2023 20:42
75

Arne Slot heeft heel serieus overwogen om Feyenoord in te ruilen voor Tottenham Hotspur, constateert Kenneth Perez. De ESPN-analist vindt de manier waarop de trainer het uiteindelijk heeft gespeeld 'heel slim'.

Slot kon rekenen op concrete belangstelling van Tottenham Hotspur en zat de laatste weken om de tafel met meerdere clubs, maar deze week besloot hij Feyenoord trouw te blijven. In ruil voor zijn loyaliteit schotelden de Rotterdammers hem een sterk verbeterd contract voor.

"Aan de ene kant is het heel slim van Slot, aan de andere kant heb ik het gevoel dat hij graag naar Tottenham had gewild", reageert Perez bij Dit was het Weekend op ESPN. "Ik neem hem dat ook helemaal niet kwalijk, trouwens. Ik zou dat ook willen. Maar toen het erop begon te lijken dat Tottenham niet wilde voldoen aan de vraagprijs van Feyenoord, heeft Slot eieren voor zijn geld gekozen."

Slot stal daarmee de harten van het Legioen. Perez: "Dat is natuurlijk heel belangrijk. Hij heeft vrij snel besloten het af te kappen toen hij het gevoel kreeg dat het niet ging lukken. Nu heeft hij een sterk verbeterd contract gekregen, en terecht. In mijn ogen is hij de hoofdreden voor het succes van Feyenoord."