MLS lijkt klaar voor komst Messi: 'Zijn hier wel meer grote sterren geweest'

MLS lijkt klaar voor komst Messi: 'Zijn hier wel meer grote sterren geweest'

18-06-2023 11:15
16

Lionel Messi trekt binnenkort de stadions in Amerika langs om voor Inter Miami zijn wedstrijden te gaan spelen. Doelman Nick Marsman vertelde eerder dat hij denkt dat de MLS daar nog niet klaar voor is, maar daar is Eloy Room het niet mee eens. In #DoneDeal de podcast van VoetbalPrimeur vertelt de keeper van Columbus Crew over de competitie en de komst van Messi.

"Ik denk het wel", zegt Room als hem wordt gevraagd of de competitie klaar is voor Messi. "Hij is een grote ster en niemand weet hoe het gaat lopen, maar er zijn al wel meer sterren in de MLS geweest. Dat is ook goed gegaan en natuurlijk is Messi een van de grootste sterren die er is, maar ik denk dat dit ook wel goed moet komen."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!

Toch denkt Room dat de competitie zich wel moet aanpassen aan de komst van de wereldkampioen. "Het begin zal misschien wennen zijn met alle gekte rondom Messi en de wedstrijden. Maar ik denk dat het uiteindelijk een groot ding zal worden."

De komst van Messi was voor Room niet direct een reden om in Amerika te blijven, maar hij snapt dat dit wel voor andere jongens een drijfveer kan zijn. "Ik heb het gewoon naar mijn zin hier en natuurlijk is het mooi om tegen hem te spelen, omdat ik groot fan van hem ben. Ik denk dat het wel een reden kan zijn om hier te blijven. Niet alleen voor mij, maar voor meer spelers."