'Slecht nieuws Ten Hag: United kan transfer weer vergeten door nieuws uit Turijn'

'Slecht nieuws Ten Hag: United kan transfer weer vergeten door nieuws uit Turijn'

26-06-2023 23:31
19

Erik ten Hag lijkt een transfer van Adrien Rabiot naar Manchester United opnieuw te kunnen vergeten. Volgens Gianluca Di Marzio is de middenvelder van Juventus 'heel dicht bij' een contractverlenging.

Ten Hag hoopt al langer op de komst van Rabiot bij United. Maandag werd duidelijk dat The Red Devils een nieuwe poging willen wagen, nu het contract van de Fransman over enkele dagen afloopt bij Juventus. Na enkele uren lijkt United de handdoek echter alweer in de ring te kunnen gooien: Rabiot staat namelijk op het punt om toch te verlengen in Turijn.

Alleen de laatste plooien moeten nog glad worden gestreken, voordat de Frans international zijn handtekening zet. Daarmee slaat Juventus een belangrijke slag, want De Oude Dame deed al meerdere pogingen om tot een akkoord te komen met Rabiot.

Vorige zomer was de 28-jarige middenvelder al dicht bij een overgang naar United. Na taaie onderhandelingen ketste dat uiteindelijk toch af. Nu vist de Premier League-club opnieuw achter het net. Ten Hag en co. hopen meer geluk te hebben met het binnenhalen van Moises Caicedo, nadat duidelijk werd dat de komst van Mason Mount ook een lastig verhaal wordt.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!