'Transfer Lang naar PSV mogelijk lastig verhaal door vraagprijs van Club Brugge'

'Transfer Lang naar PSV mogelijk lastig verhaal door vraagprijs van Club Brugge'

28-06-2023 07:59
281

Het is nog maar de vraag of Noa Lang de overstap naar PSV gaat maken. Volgens het Eindhovens Dagblad moet hij momenteel tussen de dertien en vijftien miljoen euro kosten, wat aan de hoge kant is voor de nummer twee van de Eredivisie.

Eerst wordt Ricardo Pepi gepresenteerd in het Philips Stadion, maar daarna heeft PSV 'nog veel meer plannen'. Trainer Peter Bosz wil zijn elftal ook graag versterken op de linksbuitenpositie. Eerst zullen er dan wel spelers verkocht moeten worden.

Lang was nadrukkelijk in beeld om die positie op de linkervleugel te versterken, maar zijn komst wordt mogelijk een lastig verhaal. Club Brugge vraagt naar verluidt een bedrag tussen de dertien en vijftien miljoen euro voor de Oranje-international. 'En dat is waarschijnlijk wat te veel van het goede', zo stelt het ED. Aanvankelijk werd er nog een vraagprijs van twaalf miljoen genoemd.

Naast Lang is ook Georginio Wijnaldum in beeld bij PSV. De middenvelder, die eigendom is van Paris Saint-Germain, liet recent echter doorschemeren dat hij het liefst in het buitenland actief blijft.