'PSV en Feyenoord bieden ruim twee miljoen euro, Eindhovenaren op pole position'

'PSV en Feyenoord bieden ruim twee miljoen euro, Eindhovenaren op pole position'

05-07-2023 22:15
298

De ontwikkelingen rond Thomas Beelen volgen elkaar in rap tempo op: De Telegraaf meldt nu dat PSV op pole position ligt om de 22-jarige stopper binnen te halen. De Eindhovenaren hebben, net als Feyenoord, een bod van rond de 2,5 miljoen euro neergelegd bij PEC Zwolle.

Eerder op woensdag maakte het Eindhovens Dagblad al duidelijk dat PSV en Feyenoord de dans leiden in de strijd om Beelen. De Telegraaf weet nu dat eerstgenoemde club de beste papieren heeft. Trainer Peter Bosz neemt zijn defensie flink onder handen en wil naast Beelen ook nog een centrale verdediger met meer ervaring aantrekken.

PEC Zwolle zet nog altijd in op een transfersom van drie miljoen euro voor Beelen. Daarmee wil de promovendus het maximale uit de kan halen. AZ lijkt nu in ieder geval gezien in de strijd om de stopper van 1.90 meter. Voor Beelen is het perspectief op speelminuten een belangrijke pijler in het maken van zijn definitieve keuze.

De Telegraaf verwacht dat de beslissing over de toekomst van Beelen in het weekend gaat vallen. De verdediger uit Harderwijk maakte afgelopen seizoen indruk als meevoetballende verdediger, die met ruimte in zijn rug kan spelen.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!