'Als je bij Feyenoord komt merk je wel dat je nog wat dingen moet veranderen'

'Als je bij Feyenoord komt merk je wel dat je nog wat dingen moet veranderen'

08-07-2023 19:19
25

Neraysho Kasanwirjo moest na zijn komst bij Feyenoord nog wennen in Rotterdam. De 21-jarige verdediger kwam vorig jaar over van FC Groningen en moest het bij Feyenoord vooral doen met invalbeurten.

"Als je hier komt merk je wel dat je nog wat dingen moet veranderen", aldus Kasanwirjo in gesprek met RTV Rijnmond. "Gedurende het seizoen merk je steeds dat alles beter gaat. Je traint beter, je wordt fitter en kan beter aanhaken. Nu is er de kans om te spelen en zijn de kaarten opnieuw geschud. Nu moet ik mezelf zo goed mogelijk laten zien."

Toch vindt Kasanwirjo het niet gek dat hij het afgelopen seizoen niet veel speelde. "Vorig seizoen ben ik midden in het seizoen gekomen en dan is het lastig om je plekje te vinden, want het team stond er al. De trainer wilde gewoon kampioen worden dus dan ging die het ook op dezelfde manier blijven doen. Nu hoop je op meer speelminuten."

Trainer Arne Slot en algemeen directeur Dennis te Kloese spraken eerder uit niet te verwachten dat er veel spelers zullen vertrekken bij Feyenoord. Volgens Kasanwirjo is dit een gunstige factor voor het komende seizoen. "Toen ik hier kwam merkte ik al heel snel dat de groep heel hecht was. We zijn goed op elkaar ingespeeld en iedereen is zichzelf en dat is ook belangrijk. Ik denk dat we gewoon een club zijn die toch wel meedoen voor de prijzen. Nu is het de taak om zo fit mogelijk door de voorbereiding heen te komen en vanuit daar proberen we zo goed mogelijk door de competitie te komen."