'Nieuws voor PSV: club die interesse toonde in Veerman verkoopt sterspeler'

'Nieuws voor PSV: club die interesse toonde in Veerman verkoopt sterspeler'

10-07-2023 10:15
82

Sergej Milinkovic-Savic is akkoord met een overstap naar Al Hilal in Saudi-Arabië. Dat meldt het Italiaanse La Repubblica. Een vertrek van de Servische middenvelder kan gevolgen hebben voor Joey Veerman, aangezien SS Lazio al interesse heeft getoond in de PSV’er.

Milinkovic-Savic zou een aanbod van twintig miljoen euro per seizoen hebben geaccepteerd. Al Hilal is op het moment nog bezig met de onderhandelingen met zijn club Lazio. De Saudische club deed eerder al een bod van veertig miljoen euro op de 28-jarige middenvelder en het lijkt erop dat de Romeinen die som willen accepteren. Juventus zou ook interesse hebben, maar uit Turijn kwam nog geen concrete aanbieding.

Een mogelijke vervanger voor Milinkovic-Savic zou Veerman van PSV kunnen zijn. Eind juni kwam het nieuws naar buiten dat Lazio interesse toonde in de middenvelder, maar daarna bleef het stil rond een mogelijke transfer. Volgens het laatste nieuws zou PSV er alles aan willen doen om Veerman te behouden, maar Lazio zag in hem ook de ideale opvolger voor Milinkovic-Savic, mocht hij vertrekken.