AZ bevestigt één bod op 'heel bijzonder ventje': 'Zó'n spectaculaire doorbraak'

AZ bevestigt één bod op 'heel bijzonder ventje': 'Zó'n spectaculaire doorbraak'

10-07-2023 13:24
44

AZ heeft tot op heden één keer een bod ontvangen op Milos Kerkez. Dat vertelt Max Huiberts. Om welke club het gaat, kan en wil de technisch directeur niet zeggen.

Huiberts maakte er onlangs geen geheim van: de interesse in Kerkez is dusdanig groot, dat een zomerse exit haast onvermijdelijk is. Benfica is niet langer in de race, maar SS Lazio lijkt nu gas te geven. Ook vanuit de Premier League is er veel interesse. Huiberts wacht het allemaal af.

"Er zijn clubs geïnteresseerd en recent heeft één club een bod gedaan", zegt de technisch directeur van AZ tegen het Noordhollands Dagblad. "Het is dan ook een heel bijzonder ventje. Ik maakte niet eerder mee dat een nieuwe speler op zó'n spectaculaire manier doorbrak en zich zo snel aanpaste aan het niveau. In het nationale elftal van Hongarije doet hij het ook geweldig. Die jongen is 19..."

Huiberts merkt dat de spelers van AZ na het goede seizoen in Europa worden gevolgd door veel clubs. "We versloegen een aantal grote clubs in de Conference League en we kwamen ver. De clubs uit de grote competities zien dat en ja, dan merk je meer dan anders wat daar de gevolgen van zijn."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!