Update: 'Inter loopt boos weg van onderhandelingstafel, komst Lukaku van de baan'

Update: 'Inter loopt boos weg van onderhandelingstafel, komst Lukaku van de baan'

15-07-2023 08:14 Laatste update: 15:02
43

Internazionale is in een tweestrijd verwikkeld geraakt met Juventus om Romelu Lukaku. La Vecchia Signora dreigt de dertigjarige spits voor de Milanese neus weg te kapen, meldt Fabrizio Romano.

Inter verkocht Lukaku twee jaar geleden voor liefst 110 miljoen euro aan Chelsea. De Belg kwam in Londen echter niet uit de verf en keerde vorige zomer op huurbasis terug in het Stadio Giuseppe Meazza. I Nerazzurri wil hem nu dolgraag definitief in de armen sluiten, maar steggelt al enige tijd met The Blues over de transfersom. Het ultieme bod van Inter bedraagt 35 miljoen euro, plus 5 miljoen aan bonussen.

Ondertussen mengt echter ook Juventus zich in de strijd. De formatie uit Turijn wil 37,5 miljoen, plus 2,5 miljoen aan bonussen betalen. Het bod is wel alleen geldig als Dusan Vlahovic vertrekt. De Servische spits geniet onder meer interesse van Paris Saint-Germain. Ondertussen sprak Juve al met Lukaku, maar daar waren ze in Milaan dan weer niet blij mee. De toekomst van de 108-voudig Rode Duivel moet desondanks snel duidelijk worden.

Het afgelopen seizoen speelde Lukaku 37 officiële duels voor Inter. Daarin scoorde hij veertien keer en gaf hij zeven assists. Hij zag met Edin Dzeko een concurrent vertrekken, maar daar kwam Marcus Thuram voor terug.

Update: Internazionale is boos weggelopen van de onderhandelingstafel met Romelu Lukaku. I Nerazzurri is teleurgesteld dat de Belgische spits ook het gesprek aan ging met Juventus en staakt de pogingen om hem over te nemen van Chelsea. Dat melden onder meer Fabrizio Romano en Gianluca di Marzio. Juventus is nog wel in de race, maar moet eerst Dusan Vlahovic verkopen. Een andere optie is Saudi-Arabië.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Dirk Kuyt!