PSV kan voorlopig niet rekenen op drie spelers: 'Afwachten of dat lukt''

PSV kan voorlopig niet rekenen op drie spelers: 'Afwachten of dat lukt''

18-07-2023 20:58 Laatste update: 23:07
60

PSV kan voorlopig niet rekenen op Mauro Júnior, Armando Obispo en Fredrik Oppegard, die nog altijd geblesseerd zijn. Het drietal kan volgens het Eindhovens Dagblad 'nog lang niet aansluiten bij PSV'. 

Naar verwachting zijn Obispo en Oppegard in de loop van de eerste seizoenshelft weer inzetbaar. Trainer Peter Bosz kan de komende acht weken in ieder geval niet rekenen op Oppegaard. Hij sluit voorlopig dan ook niet aan bij de selectie. "Obispo zou misschien iets eerder kunnen aansluiten, maar het is afwachten of dat lukt", aldus het medium.

Even leek het erop dat Mauro Júnior snel zijn rentree zou gaan maken, echter gaat zijn herstel langer duren. De kans bestaat dat de Braziliaan pas laat in het kalenderjaar aansluit. Bosz vindt dat 'ontzettend zonde'. Hij is van mening dat de vleugelverdediger PSV goed zou kunnen helpen. 

Er is daarnaast ook goed nieuws vanuit het trainingskamp in Oostenrijk voor Bosz. Zo is Guus Til weer gedeeltelijk aangesloten bij de groepstrainingen. Luuk de Jong en aanwinst Noa Lang zijn weer volledig inzetbaar.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Emile Schelvis!