Feyenoord meldt zich in België voor Japanse goalgetter van 'tien miljoen'

Feyenoord meldt zich in België voor Japanse goalgetter van 'tien miljoen'

22-07-2023 16:12 Laatste update: 17:33
93

Feyenoord heeft interesse in Ayase Ueda. Dat bevestigt Cercle Brugge-directeur Carlos Avina aan Het Laatste Nieuws. De Japanse aanvaller maakte vorig seizoen indruk door 24 keer te scoren in België.

De belangstelling van Feyenoord voor Ueda (24) lekte deze week uit, nadat directeur Dennis te Kloese de aanvaller ging volgen op Instagram. Bij Cercle Brugge zijn ze op de hoogte van de Rotterdamse interesse, maar de Belgische club schermt met meer clubs.

"U weet welke Nederlandse club hem wil, maar er hebben ook één club uit de Premier League, één uit de MLS en twee uit Spanje concrete interesse laten blijken", laat Avina optekenen. Ueda moet tien miljoen euro kosten. "Ze weten dat er boter bij de vis moet komen én hoeveel."

Ueda ligt nog drie jaar vast, waardoor Cercle Brugge de hoofdprijs kan vragen. Avina: "Zijn marktwaarde kan enkel toenemen." Voor de Japanse aanvaller is het duidelijk dat hij geen transfer binnen België wil maken. Welk land wél zijn voorkeur heeft, is nog niet duidelijk.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Edwin Winkels & Daniel Reyes!