Ajax in Denemarken gelinkt aan Nuamah: mogelijk lonkt Kudus-route

Ajax in Denemarken gelinkt aan Nuamah: mogelijk lonkt Kudus-route

24-07-2023 13:34
62

Ajax wordt in Denemarken in verband gebracht met Ernest Nuamah. Volgens Tipsbladet zijn de Amsterdammers één van de vele geïnteresseerden in de negentienjarige Ghanees.

Nuamah sloot onlangs weer aan bij FC Nordsjaelland, nadat hij door interlandverplichtingen met Ghana nog van een vakantie genoot. Het Deense voetbaltijdschrift stelt dat de rechtsbuiten nog een grote transfer zou kunnen maken deze zomer. Er is interesse uit de Premier League, maar ook AC Milan, Stade Rennes, Olympique Marseille én Ajax hebben hem op de korrel, klinkt het.

Wedden

Meer odds

De rappe dribbelaar kan terugkijken op een ijzersterk seizoen, nadat hij in januari 2022 overkwam van de Right to Dream Acadamy. In 34 optredens voor de Deense vice-kampioen was hij goed voor vijftien doelpunten en vier assists. Mogelijk wordt hij bij Ajax de opvolger van Kudus, die ook via Right to Dream en Nordsjaelland in Amsterdam terechtkwam.

Tipsbladet meldt dat ook voor centrale verdediger Adamo Nagalo veel belangstelling is. De Burkinees wordt vooral gelinkt aan Stade Reims.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Edwin Winkels & Daniel Reyes!