'Cercle Brugge wijst eerste Feyenoord-bod op Japanse spits af'

'Cercle Brugge wijst eerste Feyenoord-bod op Japanse spits af'

25-07-2023 23:13 Laatste update: 23:53
87

Feyenoord heeft een bod uitgebracht op Ayase Ueda, meldt 1908.nl dinsdagavond. Volgens het medium heeft Cercle Brugge het bod afgewezen en komen de Rotterdammers later terug met een nieuw bod.

Eerder werd de Japanse spits na een follow op Instagram van Feyenoord-directeur Dennis te Kloese gelinkt aan een overstap naar Rotterdam. Cercle-directeur Carlos Aviña bevestigde in Het Laatste Nieuws de belangstelling van de Rotterdamse club. "Feyenoord wil hem, maar zo is er ook een club uit de Premier League, de MLS en twee clubs uit Spanje. Ons standpunt is helder: deze clubs weten dat er boter bij de vis moet komen én hoeveel. Wij hebben geen haast om Ayase van de hand te doen."

Ueda werd door Cercle in de zomer van 2022 voor 1,3 miljoen euro opgepikt bij Kashima Antlers. De aanvaller staat sindsdien tot medio 2026 onder contract bij de club uit Brugge. 

Volgens Transfermarkt heeft Ueda een transferwaarde van ongeveer zes miljoen euro. Feyenoord zou een bod hebben uitgebracht dat niet in de buurt van dat bedrag komt. In totaal speelde Ueda 42 officiële wedstrijden voor Cercle. Daarin was hij goed voor 23 goals en twee assists.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Mahmoud El Boustati!