Inter-icoon maakt Lukaku met de grond gelijk: 'Je steekt een mes in onze rug'

Inter-icoon maakt Lukaku met de grond gelijk: 'Je steekt een mes in onze rug'

26-07-2023 18:37
45

De toekomst van Romelu Lukaku houdt de Belgische en Italiaanse media al een tijdje bezig. De spits van de Rode Duivels staat ter discussie door de vele transfer-geruchten die rondgaan. Internazionale-icoon Marco Materazzi is er helemaal klaar mee en opent het vuur op Lukaku. 

"Inter moet Lukaku nu zonder twijfel laten gaan", gelooft de voormalige verdediger van de Italiaanse grootmacht. "De club heeft drie keer alles voor hem gedaan. De eerste keer was toen ze hem overnamen van Manchester United. De tweede keer, toen ze hem tekenden van Chelsea. En de derde keer, deze zomer, toen ze zeiden dat ze hem wilden kopen", vertelt Materazzi aan L'Avenir.

Materazzi was zelf altijd fan van Lukaku, maar de verdediger is nu spijkerhard voor de Belg. "Hij moet een man zijn. Respect moet je verdienen. Hoe vaak zie je een speler vertrekken om zijn droom waar te maken bij Chelsea na het winnen van de Scudetto en een jaar later terugkomen als een verloren zoon? Dat had ik nog nooit gezien. Op die manier vertrekken is Inter een mes in de rug steken. Nu moeten we praten, Romelu."

Volgens Materazzi kan Lukaku de Inter-fans nog maar op één manier voor zich winnen. "Ik zou graag zien dat Romelu zegt wat hij echt voelt. Zonder bijbedoelingen, met een open hart. Ik weet hoeveel hij om Inter gaf, maar ik weet ook hoeveel Inter van hem hield."