Slot mist tweede Feyenoorder vanwege transferperikelen: 'Misschien nieuw voor je'

Slot mist tweede Feyenoorder vanwege transferperikelen: 'Misschien nieuw voor je'

27-07-2023 19:00 Laatste update: 19:39
51

Arne Slot doet donderdagavond in de oefenwedstrijd van Feyenoord tegen Villarreal geen beroep op Danilo en Ezequiel Bullaude. De Braziliaan en Argentijn zitten 'middenin de welbekende transferperikelen', aldus de trainer.

Danilo is hard op weg naar Rangers FC, dat ruim zes miljoen euro betaalt. Maar ook Bullaude ontbreekt in De Kuip. Hij staat in de concrete belangstelling van onder meer Vasco de Gama uit Brazilië. "Het is misschien nieuw voor je, maar die is ook met transferperikelen bezig", aldus Slot bij ESPN. Of Danilo sowieso vertrekt? Lachend: "Dat is niet uitgesloten."

Feyenoord raakte deze zomer al Orkun Kökcü, Sebastian Szymanski en Oussama Idrissi kwijt. Slot gaat ervan uit dat Lutsharel Geertruida en Justin Bijlow wel blijven. "Zulke goede spelers staan altijd in de belangstelling van grotere clubs", verwijst hij naar de interesse van respectievelijk RB Leipzig en Manchester United. "Maar ik hoop dat ze ook beseffen dat ze al bij een grote club spelen, die zijn landstitel verdedigt. Er is bij hier nog genoeg ruimte voor dit soort spelers om zich te ontwikkelen."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Mahmoud El Boustati!