'Feyenoord heeft mij een tijdje geleden een aanbod gedaan, nu weinig contact'

'Feyenoord heeft mij een tijdje geleden een aanbod gedaan, nu weinig contact'

27-07-2023 22:56
49

Justin Bijlow bevestigt dat Feyenoord hem een aanbieding heeft gedaan om zijn contract te verlengen. De laatste tijd is er echter weinig contact geweest, aldus de doelman.

"Feyenoord heeft mij een tijdje geleden een aanbod gedaan", vertelt Bijlow na de oefenwedstrijd tegen Villarreal (1-1) tegen ESPN. Dat was aan het begin van de voorbereiding, bevestigt de Oranje-international. "De laatste tijd hebben we weinig contact gehad. We zullen zien. Het is nu rustig en ik focus me op het voetbal. That's it."

Bijlow werd nadrukkelijk gelinkt aan Manchester United, maar de interesse van de club van manager Erik ten Hag lijkt afgekoeld door de komst van Andre Onana. "Het is nu gewoon rustig", erkent Bijlow, die ook graag in Rotterdam blijft. "Bij Feyenoord spelen is altijd goed, zeker in de fase waarin we nu zitten met de Champions League en het verdedigen van de landstitel. Ik ben blij om hier te spelen."

Aanvoerder
De kans is groot dat Bijlow volgende week officieel de aanvoerdersband om zijn arm geschoven krijgt. HIj reageert onderkoeld: "Als de trainer en het team willen dat ik aanvoerder ben, dan sta ik daarvoor open. Ik wil het best zijn, hoor."