'Veerman staat voor vertrek bij Volendam: KKD lijkt nieuwe bestemming'

'Veerman staat voor vertrek bij Volendam: KKD lijkt nieuwe bestemming'

28-07-2023 19:45
27

ADO Den Haag wil zich op korte termijn versterken met Henk Veerman. Dat meldt Voetbal International. De spits van FC Volendam moet bij de Keuken Kampioen Divisie-club de opvolger worden van Thomas Verheydt. 

Verheydt vertrok onlangs bij ADO, waarna hij een contract tekende in Turkije bij Çorum FK. ADO wil dat gat opvullen met Veerman, die gehuurd zal moeten worden van Volendam. 

VI weet dat kopen voor ADO niet tot de financiële mogelijkheden behoort. 'Uiteindelijk lijken de clubs elkaar te gaan vinden in een huurdeal', zo is te lezen. De club van trainer Darije Kalezić hoopt dat Veerman snel aan kan sluiten. 

De oud-spits van onder meer FC Utrecht en sc Heerenveen keerde afgelopen seizoen terug op het oude nest bij Volendam. Het werd op sportief vlak geen al te vruchtbare hereniging. Veerman kwam afgelopen seizoen tot 29 Eredivisie-duels. Daarin was hij goed voor vier doelpunten. Om die reden staat Volendam, dat ook Daryl van Mieghem en Robert van Mühren heeft laten weten te mogen vertrekken, open voor een verhuur van Veerman. 

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Gill Swerts!