'PSG is klaar met Real Madrid: FIFA kan officiële Mbappé-klacht verwachten'

'PSG is klaar met Real Madrid: FIFA kan officiële Mbappé-klacht verwachten'

31-07-2023 22:41
55

Paris Saint-Germain is helemaal niet blij met Real Madrid. De FIFA kan op korte termijn een officiële klacht uit Frankrijk over de Spaanse grootmacht verwachten, meldt The Telegraph.

PSG wil Mbappé zo snel mogelijk verkopen, nu het volgens de clubleiding zonneklaar is dat de Franse superster een akkoord heeft met Real Madrid over een transfervrije overstap in de zomer van 2024. In de hoofdstad van Spanje zou liefst 160 miljoen euro aan tekengeld liggen te wachten.

De manier waarop Mbappé het hof is gemaakt door Real Madrid, irriteert PSG mateloos. Zo erg, dat de Franse kampioen overweegt een officiële klacht in te dienen bij de FIFA. Het is volgens de huidige regels nog steeds verboden om spelers te benaderen zonder toestemming van de club.

Volgens The Telegraph en diverse media in Frankrijk en Spanje ligt het voor de hand dat Mbappé al deze zomer PSG verruilt voor Real. De Madrilenen willen hun absolute droomtransfer niet op het spel zetten, ook al weigerde Mbappé ook maar in gesprek te gaan met Al Hilal over een recordtransfer en -salaris.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Gill Swerts!