'Ziyech kan nog altijd weg bij Chelsea: ook Ajax niet helemaal uitgesloten'

'Ziyech kan nog altijd weg bij Chelsea: ook Ajax niet helemaal uitgesloten'

01-08-2023 15:35 Laatste update: 22:51
183

Hakim Ziyech heeft genoeg opties om deze zomer alsnog een transfer te maken. De aanvaller zou bereid zijn om geld in te leveren voor een transfer binnen Europa. Vanuit Saudi-Arabië is er ook nog steeds interesse, maar Ziyech wil zelf graag terug naar Ajax.

Volgens CBS Sports zette Ziyech ook in januari al in op een terugkeer bij Ajax. Toen stonden de Amsterdammers daar niet voor open. Ajax had andere prioriteiten en de salariseisen van Ziyech waren te hoog. Die winter was hij bijna rond met Paris Saint-Germain, maar de huurdeal ging uiteindelijk door te laat ingeleverd papierwerk niet door. Het lijkt heel onwaarschijnlijk dat de Parijzenaren nog terugkomen.

Wedden

Meer odds

Ziyech is bereid om financieel een stapje terug te doen, zodat hij in Europa kan blijven. Toch trekt Saudi-Arabië nog steeds. Eerder deze transferzomer klapte een transfer naar Al Nassr, maar hij staat wel degelijk nog op de radar in de Saudi Pro League. Al Ahli dacht eerder al aan de komst van Ziyech, maar ook Al Shabab heeft interesse. Bij laatstgenoemde club kan hij herenigd worden met Marcel Keizer. Het tweetal werkte eerder al een half jaar samen bij Ajax.

Het lijkt er niet op dat Ziyech komend seizoen in de plannen van Mauricio Pochettino voorkomt. De aanvaller werd niet meegenomen op trainingskamp van Chelsea en ook vorig jaar kreeg hij weinig speeltijd onder Thomas Tuchel, Graham Potter en Frank Lampard.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Evgeniy Levchenko!