Bosz: 'Dat vind ik zo'n onbelangrijke en rare vraag, totaal oninteressant'

Bosz: 'Dat vind ik zo'n onbelangrijke en rare vraag, totaal oninteressant'

02-08-2023 15:57
144

Peter Bosz vindt de vraag over wie vrijdagavond de favoriet in de Johan Cruijff-wedstrijd tussen PSV en Feyenoord 'totaal oninteressant'. Dat zei de trainer van de Eindhovenaren op de persconferentie van woensdag in aanloop naar het duel. 

"Dat vind ik zo'n onbelangrijke en rare vraag. Totaal oninteressant", reageerde Bosz. "Totaal niet interessant. Wat interessanter is, is hoe het tot nu toe gegaan is. Als ik naar mezelf kijk, ontleen ik daar heel veel vertrouwen aan. Ongeacht hoe die wedstrijd tegen Feyenoord gaat verlopen, weet ik dat wij een goed elftal hebben. Dat is misschien gek, omdat we pas zo kort bezig zijn, maar dat voel ik gewoon."

Wedden

Meer odds

"Ik heb heel veel voorbereidingen gedraaid waarin het niet liep en waarna het hele seizoen moeizaam was, omdat we vanaf het begin een heleboel dingen misten", vervolgt Bosz. "Dat gevoel heb ik nu absoluut niet. We zijn nog niet compleet en toch heb ik een gevoel dat dit een goed seizoen gaat worden."

Feyenoord-trainer Arne Slot kreeg de vraag hoe lang aanvaller Santiago Giménez kan spelen tegen PSV. "Dat vind ik ook een oninteressante vraag", grapte Slot, waarna hij serieus reageerde: "Niet negentig minuten. Hoeveel exact kan ik niet zeggen."