'West Ham akkoord met Álvarez: onderhandelingen met Ajax volgen snel'

'West Ham akkoord met Álvarez: onderhandelingen met Ajax volgen snel'

04-08-2023 22:48 Laatste update: 05-08-2023 10:16
209

West Ham United heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Edson Álvarez. Dat meldt Fabrizio Romano. Dit weekend zullen er onderhandelingen plaatsvinden tussen de Premier League-club en Ajax

De geruchten over een overstap van Álvarez naar West Ham gaan al langer rond. De Mexicaan gaf eind vorig seizoen al aan graag een nieuwe stap te willen maken. Die leek er te komen toen Borussia Dortmund interesse toonde, maar die transfer ketste uiteindelijk af. Volgens Romano is er nu een doorbraak en lijkt de Conference League-winnaar aan de haal te gaan met de controleur. 

Wedden

Meer odds

De Italiaanse transferexpert weet dat er inmiddels sprake is van een akkoord tussen club en speler. Het is nu dus aan de clubs om er uit te komen. De onderhandelingen, waarvan niet bekend is in welk stadium ze verkeren, worden dit weekend gevoerd. Naar verluidt gaat Álvarez, die bij Ajax nog een contract heeft tot medio 2025, de Amsterdammers een bedrag opleveren van tussen de 40 á 60 miljoen euro.

The Hammers lijken zodoende eindelijk in de buurt te komen van een opvolger voor Declan Rice. De verdedigende middenvelder vertrok deze zomer naar Arsenal voor een bedrag van 123 miljoen euro.