'Feyenoord meldt zich bij Sevilla en wil Idrissi terug naar De Kuip halen'

'Feyenoord meldt zich bij Sevilla en wil Idrissi terug naar De Kuip halen'

11-08-2023 20:56 Laatste update: 21:04
212

Feyenoord is met Sevilla in contact over een mogelijke terugkeer van Oussama Idrissi, meldt 1908. De buitenspeler werd het afgelopen seizoen al uitgeleend aan de Rotterdammers, die opnieuw over Idrissi hopen te beschikken.

Idrissi is hard op weg naar het Saudische Damac FC, dat de speler een lucratief voorstel heeft gedaan. De aanvaller kan voor vijf seizoenen tekenen in Saudi-Arabië, maar Feyenoord is voornemens daar een stokje voor te steken, klinkt het. Het is onduidelijk of de Stadionclub Idrissi opnieuw wil huren, of definitief wil overnemen van Sevilla. 'Eerder in de window werd duidelijk dat een nieuwe uitleenbeurt bespreekbaar is voor de Rotterdamse club', schrijft het medium.

De mogelijke komst van Idrissi staat los van de transfer van Luka Ivanusec, die over gaat komen van Dinamo Zagreb. Het lijkt er sterk op dat de buitenspeler zijn laatste wedstrijd voor Sevilla heeft gespeeld. Idrissi zit vrijdagavond niet bij de selectie van de Andalusiërs, die het in La Liga opnemen tegen Valencia CF.

Idrissi was in het kampioensjaar van Feyenoord een belangrijke schakel. Hij speelde 38 wedstrijden voor de Rotterdammers. Daarin scoorde hij zeven keer en gaf hij acht assists.