'Ex-vrouw Antony bereidt aangifte voor: Braziliaan van drie misdaden beschuldigd'

'Ex-vrouw Antony bereidt aangifte voor: Braziliaan van drie misdaden beschuldigd'

18-08-2023 23:07 Laatste update: 23:13
307

Antony moet zich binnenkort mogelijk bij de rechter melden. De ex-vrouw van de voetballer, Gabriela Cavallin, beschuldigt de Braziliaan van drie verschillende vormen van huiselijk geweld. 

Het Braziliaanse UOL zegt over een rapport van zeventig pagina's te beschikken waarin Cavallin de zaak op Antony voorbereidt. Advocaat Vanessa Souza, die Cavallin vertegenwoordigt, zegt dat Antony zich voor drie misdaden moet verantwoorden. "Het sturen van dreigementen, het feit dat hij haar opsloot in huis en huiselijk geweld - met het verplaatsen van een borstimplantaat en het verwonden van de vingers - zijn in Engeland geclassificeerd als drie verschillende misdaden", wordt gesteld.

Wedden

Meer odds

Het contact met Manchester United is al gelegd, meent de advocaat. "Ik legde contact met de juridische sector van Antony zijn ploeg en ze waren verrast. Ze zijn zeer respectvol. Deze Britse organen behandelen dit zeer serieus." De ex van Antony zegt nog altijd last te hebben van de periode. "Ondanks dat ik er alles aan heb gedaan om mezelf af te leiden en me beter te voelen over alles wat er is gebeurd, heb ik nog steeds moeite met slapen en kan ik niet funcioneren."