Onvergetelijk Premier League-debuut voor Hamer: 'Misschien nog wat stilletjes'
Onvergetelijk Premier League-debuut Hamer

Onvergetelijk Premier League-debuut voor Hamer: 'Misschien nog wat stilletjes'

19-08-2023 09:24
20

Gustavo Hamer zal zijn Premier League-debuut niet snel vergeten. De Nederlandse middenvelder verloor weliswaar met zijn nieuwe club Sheffield United, maar was wél belangrijk met een schitterend doelpunt.

Een week geleden kwam Hamer voor zo'n zeventien miljoen euro over van Coventry City. In de debuutwedstrijd van de voormalig speler van onder meer PEC Zwolle en Feyenoord kwam de bal kort na rust kwam voor zijn voeten, waarna Hamer vanaf randje zestien op fraaie wijze de verre kruising vond.

"Fantastisch", reageert de 26-jarige doelpuntenmaker na afloop voor de camera van de Sheffield-kanalen. Uiteindelijk verloor de promovendus in de slotminuten met 2-1. "Het kan niet beter dan een goal bij je debuut, maar het liefst win je ook. Ik ben echt dolgelukkig, maar ik had liever ook een resultaat gehad."

Hamer vierde zijn doelpunt met de aanwezige uitfans, die achter de goal zaten. "Ze zijn fantastisch, ze hebben zich de hele wedstrijd laten horen. Je kon zien wat de gelijkmaker bij ze losmaakte. Mijn complimenten naar onze fans."

Hamer is blij met hoe hij is opgevangen bij zijn nieuwe club. "De jongens zijn erg behulpzaam, ze hebben me zelfs de buurt waar ik woon al laten zien. Ze zullen me nu misschien nog wat stilletjes vinden. Ik vind dat je eerst je voeten moet laten spreken voor je buiten het veld een grote mond hebt. Nu ben ik nog verlegen, we gaan zien hoe dat in de toekomst is", besluit hij met een glimlach.

Bekijk hieronder de samenvatting van Nottingham Forest - Sheffield United!